Smatrix Pulse - kodin älykäs lämmitys- ja viilennysjärjestelmä

Lauantaina 4.5.2019

No niin, johan sitä on vapun hulinoista selvitty ja vaikka meinas putkarille jäädä herkullinen sima- ja munkkiputki päälle, nii kyllä mä sille eilen illast jo laitoin stopin!

Ja kuinka ollakkaan, nii tässähän sitä mennään jo Veteliä ja rallikisoja kohti kovaa vauhtia.

No mutta, näin lauantai-illan ratoksi tuli sit kuitenki mieleen, et oottekohan kuullu sellasest vielä kuin Smatrix Pulse? Ku en ollu nimittäin minäkää viel hetki sitte, mut oli tää sen verran hieno juttu, et halusin tän teiän kans jakaa! Smatrix Pulse on siis Uponorin kehittämä, uunituore kodin älykäs lämmitys- ja viilennysjärjestelmä.

Niin, miten niin älykäs lämmitysjärjestelmä?

Nyt ku on jo älylaitteet, puhelimet sun muut ihan arkipäivää, niin seuraavaksi on yleistymässä semmoset älykodit, eli smarthomet. No tää liittyy just siihen. Selostan alle vähän lisää.

Tää on siis semmonen systeemi, millä voit säätää kotis lämpötilat ihan huonekohtasesti mieles mukaan. Ja jos tykkäät vaikka nukkua viileämmässä, niin sekin onnistuu! Kerrot vaan Smatrixille, että ilta ysistä eteenpäin sais olla makkarissa muutaman asteen vilposempaa ku päivästä, ni se painaa sen mielees ja tekee työtä käskettyä. Sille ei tarvi edes jankuttaa, ku se muistaa tän toiveen ihan joka päivä. Älykästä!

 

via GIPHY Mihin tämmönen älyvehje sit oikeen pystyy ja mikä siitä tekee niin älykkään?

Mut mikä tekee tästä vieläkin fiksumman ja tehokkaamman on se ominaisuus, että tää reagoi myös sääoloihin. Sitä kutsutaan autobalance toiminnoksi.

Kuvitellaan vaikka, että on oikkee maan perhanan helteinen päivä ja huusholli meinaa lämmetä sietämättömiin lukemiin. No, tää kodin pelastaja osaakin ottaa ohjat omiin piuhoihinsa ja ryhtyykin viilentämään kämppää silleen, että sun laitteelle syöttämät lämpötilat pysyy aina vakiona. Ei tarvi sitten hellepäivänäkään piilotella varjoissa verhojen takana.

Tää on niin fiksu, että se reagoi jopa lattiapäällysteisiin, eli mattoihin ja sen sellasiin! Voit siis ihan rauhassa sisustella uusiks niin monta kertaa kun huvittaa ja Smatrixi mukautuu sen mukaan mukisematta.

Vähän ku kiltti ruottalainen aviomies innokkaan ikeavaimonsa rinnalla.

Tämmöset ominaisuudet tekee tästä järjestelmästä ihan valtavan energiatehokkaan ja takaa optimaaliset oltavat kotosalla kaiken aikaa!

Kun laite ei lämmittele turhanpäiten, niin tekeehän se hyvää myös niin luonnolle kuin kukkarollekkin!

 

Johan on järjestelmät, ei voi muuta sanoa!

Saas nähä miten meikäläisen ralliautossa pelaa lämmitys- ja viilennysjärjestelmät huome aamusta.

On nimittäin Kokkolassa tullut lunta, mutta kevättäki pukkaa päälle, et on kyl aivan mysteeri kumpaa tarvitaa huome aamuste.

 

Ilmoja pidellen,

Bloggaava Putkimies

 

Lue myös viime viikon juttuni -> Kannattaako ostaa omakotitalo, johon on justiinsa tulossa putkiremontti

HOX! Olen tehnyt myös sanakirjan, johon pikkuhiljaa juttujen myötä täydennän LVI-alan sanastoa ja selittelen niitä. Tästä pääset vilkasemaan!

Lisää uusi kommentti

13 + 4 =