Vuotovahdit putkarin syynissä

Maanantaina 21.10.2019

 

Tip. Tip. Pimeän alakertasi ruostuneen putken venttiili on antanut periksi.

Tip. Putki tiputtaa hiljakseen vettä ja reikä senkun suurenee. Tip. Tip. Tipat imeytyvät betoniselle kellarin lattialle ja vaaleille paneeliseinille roiskuu ruosteen punertamia pisaroita.

Et käy putken lähistöllä koskaan, paitsi kerran vuodessa - hakemassa joulukoristelaatikon unohtuneelta hyllyltä, juuri vuotavan putken vierestä.

Putkimies sluibailee Kouvolan asuntomessuilla

Ti 26.8.2019

 

Kuis puristaa? Täällä tiukasti, sillä tämä putkari otti nelivedon alle ja lähti Kouvolaan tovi sitte sunnuntaina 11.8 asuntomessujen viimeiselle päivälle.

Ja kannattihan se, meinaa oli siellä yhtä sun toista mielenkiintosta ja virkistävää nähtävää ja koettavaa. Nämä messut sijaitsivat Kouvolan Pioneeripuistossa, joka rakentui Korian vanhalle kasarmialueelle. 

Ilmalämpöpumppu

Ilmoja pidellyt!

Johan alkaa somessaki huomata, että arki se alkaa hiljalleen palata tähänki maahan. Aika sopivasti alkaa kelitki viilenemään, ettei tartte sitte kulkea tuolla putkia asentamassa ilmastointihattu päässä.

Tällä kertaa aiheena on veijari, joka on kuuma, että viilee samaan aikaan! Elikkäs ilmalämpöpumppu.

Kumman kaa oisit mieluummin, sähkärin vai putkarin?

Maanantaina 3.6.2019

... kuului viime lauantaina eräiden häiden naisseurueen pöydästä, kun olin maukkaan juhla-aterian jälkeisellä palauttavalla ohrapirtelöllä.

‘No putkarin! Tietenkin!` kuului kova kajahdus korvieni välistä. Samalla huomasin mieleeni juolahtavat, kenties vähän roisitkin vitsit siitä, miksi putkarit ovatkin niin naisten mieleen.. No ei niistä sen enempää. Joka tapauksessa itsevarmuusliemi alkoi selvästi vaikuttamaan.

Kuten jotkut teistä jo tietääkin niin oltiin tosiaan tossa vaimokkeen kanssa lauantaina Jämsässä pienissä häissä…

Mitä putkiremontti maksaa ja kauanko se kestää?

Perjantaina 17.5.2019

 

No JOHAN ilmoja pitelee!

Pari viikkoa sitte perjantaina ennen Asvalttikunkun rallikisoja meikäpoika piipahti Turun Raisiossa - voikohan noin sanoa - LVI-Elon asiakaspäivillä.

No, sielläpä oli mukava meininki. Ilmalämpöpumput istuivat komiasti rivissä ja odottelivat esittelijäänsä. 

UUSI SOVELLUS REMONTTIREISKAN LÖYTÄMISEEN KUOPIOSSA

Torstaina 14.2.2019

Mukavaa Ystävänpäivää lukijat!

Hyviä tekijöitä vaikeaa saada kiinni

Joskus me putkimiehet, kuten muutkin rakennusalan kunkut, käytetään alihankkijoita.

Jos mulla on ollut isompi rojekti, niin välillä on äkkiä tullut tarve hankkia esimerkiksi sähkäri hommiin työmaalle. Ja se onkin sitten välillä vähän isompi homma, koska niitä parhaita tyyppejä ei tunnu sitten millään saavan kiinni - varsinkaan silloin kuin olisi tarvista.