Putkimies sluibailee Kouvolan asuntomessuilla

Ti 26.8.2019

 

Kuis puristaa? Täällä tiukasti, sillä tämä putkari otti nelivedon alle ja lähti Kouvolaan tovi sitte sunnuntaina 11.8 asuntomessujen viimeiselle päivälle.

Ja kannattihan se, meinaa oli siellä yhtä sun toista mielenkiintosta ja virkistävää nähtävää ja koettavaa. Nämä messut sijaitsivat Kouvolan Pioneeripuistossa, joka rakentui Korian vanhalle kasarmialueelle. 

Koska naapurillaki on!

La 24.8.2019

 

Ilmoja pidellyt!

Oli iha pakko kirjottaa tämmöne välijuttu. Meikäpoika on ollu eile kuulkaas taas messuil. Täl kerttaa tääl Turu Messuil Suome Turuus.

No siäl asuntomessuil oli teemana mm. murttet ja vaik vääri kirjotanki koska kukkaa ei kyl Turun murret nykyää osaa muutaku Markku Heikkine ja Turku-seuran murretrubaduuri - joka muute laulo tosi kauniiste - nii ei maar meikäpoikakaa ossaa. Mut se tarttus se murre nii maar pirkuleest tähä päähä et aamuttes keiti kaffetki turu murtteel ja laski ne purulusikat turu murttel - ainaki olevinas!

Näin säästät rahaa ja energiankulutusta omakotitalossa

Maanantaina 12.8

Oliko ikävä? Minulla oli. Meinaa on se niin, että nämä ukon jyrinät ja sateen ropinat, jotka hyväilevät putkarin ihoa kuin bambumetsän trooppinen ilmasto, tuovat sellasen mukavan syksyisen viiliksen, että tekee mieli vaan juoda kuumaa juotavaa Reinot jaloissa ja kirjotella putkihommista!

Vääntäisikö tortun lomareissulla?

Torstaina 18.7.2019

Minua on aina kiinnostanut erilaiset käymälät. Olen jonkin verran reissannut ja olen nähnyt erilaisia käymälöitä Londonissa, Boliviassa, Brasiliassa ja Intiassa. Jos jonkinmoisia kyykkytoiletteja ja ihmeellisiä wc-vetämisen vempaimia olen löytänyt.

Minulla oli ennen Facebookissa albumi, jossa oli erilaisia kuvia toileteista, mutta poistin sen joskus muutama vuosi sitten. Nyt ymmärrän olleeni idiootti.

OK-talon kuntotarkastus

Sunnuntaina 23.6.2019

 

Ilmoja pidellyt!

Tämän päiväinen kysymys kuuluu:

Minkälainen on omakotitalon kuntotarkastus tavallisen ihmissielun näkökulmasta?

Kun ollaan ostamassa omakotitaloa, tehdään kaupanteon yhteydessä taloon kuntotarkastus. Meikäpoika oli tällä viikolla mukana todistamassa vanhan 1958 rakennetun omakotitalon kuntotarkastuksessa.

Kuntotarkastus tehdään, kun taloa ollaan myymässä ja ostamassa.

 

Kumman kaa oisit mieluummin, sähkärin vai putkarin?

Maanantaina 3.6.2019

... kuului viime lauantaina eräiden häiden naisseurueen pöydästä, kun olin maukkaan juhla-aterian jälkeisellä palauttavalla ohrapirtelöllä.

‘No putkarin! Tietenkin!` kuului kova kajahdus korvieni välistä. Samalla huomasin mieleeni juolahtavat, kenties vähän roisitkin vitsit siitä, miksi putkarit ovatkin niin naisten mieleen.. No ei niistä sen enempää. Joka tapauksessa itsevarmuusliemi alkoi selvästi vaikuttamaan.

Kuten jotkut teistä jo tietääkin niin oltiin tosiaan tossa vaimokkeen kanssa lauantaina Jämsässä pienissä häissä…